Voetbal.nl App


De nieuwe Voetbal.nl app is nu beschikbaar. Download hem nu en stel je account in met het emailadres waarmee je bij S.V. Nieuwleusen bent ingeschreven in de ledenadministratie. Op deze wijze krijg je relevante informatie over je eigen team(s), evenementen en bijeenkomsten. Na afloop van de wedstrijd kun je in Voetbal.nl meedoen aan de verkiezen: Man/Vrouw van de Wedstrijd door te stemmen. Eveneens worden alle doelpunten per speler bewaard. Wel dient voor dit laatste het privacy niveau op minimaal beperkt te staan en niet op afgeschermd.

Account instellen

Als je de voetbal.nl app gaat installeren zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen.

  1. Je hebt al een account van Voetbal.nl. Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het e-mailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het e-mailadres gebruikt waarmee je bij S.V. Nieuwleusen in de ledenadministratie bekend bent.Hoe weet ik met welk e-mailadres ik bekend ben bij S.V. Nieuwleusen? Het adres waarop je doorgaans de mailtjes van S.V. Nieuwleusen ontvangt is het e-mailadres waarmee je bij S.V. Nieuwleusen bekend bent. Mail sturen naar de ledenadministratie van S.V. Nieuwleusen.
  2. Je hebt nog geen account. Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je een e-mailadres gebruikt waarmee je bij S.V. Nieuwleusen bekend bent.
  3. Je hebt een bestaand account bij Voetbal.nl waarvan je de inloggegevens niet meer weet en daarmee het aanmaken van een nieuw account belemmert. Neem even contact op met de Online Werkgroep.
  4. Je hebt al een account aangemaakt via de wedstrijdzaken app. Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl app. De koppeling is reeds gelegd.

Meerdere kinderen voetballen bij S.V. Nieuwleusen ?
Heb je meerdere kinderen bij S.V. Nieuwleusen en is je emailadres gekoppeld aan meerdere leden van S.V. Nieuwleusen? Geen probleem! Bij het inloggen in de app wordt er gevraagd voor welk kind je wilt inloggen. Op deze manier krijg je alle relevante teaminformatie voor dit kind te zien. Switchen naar een ander kind kan door in het menu te kiezen voor “wisselen van persoon”.

Volg je eigen en favoriete teams

Wanneer je de app opent zoek je je favoriete vereniging en/of team op via het menu (3 streepjes linksboven) en ga naar beneden op zoeken.
Als je het team of de vereniging hebt gevonden kun je in de team pagina op de ster linksboven klikken, deze zal dan lichtgroen worden. Tevens wordt het team op de onderste balk van je scherm toegevoegd tot de snelkoppelingen.

Pushberichten  instellen:

  • Opnieuw via het menu (3 streepjes linksboven)
  • ga je naar beneden naar Algemeen –> Instellingen.
  • Ga naar beneden naar Pushinstellingen. Hier kun je aangeven voor welke team/vereniging je pushberichten op je scherm van smartphone of tablet wilt gaan ontvangen.

Op deze manier ben je altijd als eerste op de hoogte van mogelijke wijzigingen in de competitieschema’s of toevoegingen van bijvoorbeeld oefenwedstrijden en toernooien.

Privacy & Koppeling met S.V. Nieuwleusen
Heb je vragen over het instellen van je privacy in de Voetbal.nl app? Bekijk dan onderstaande filmpje. Heb je dan nog vragen of staan je instellingen niet zoals ze zouden moeten staan? Neem dan contact op met de Online Werkgroep

Veel voorkomende vragen 

Klik hier voor veel voorkomende vragen: FAQ

Downloaden Voetbal.nl app

Klik op één van de logo’s voor jou smartphone of tablet


Klik na het openen van de link op Open de app (rechtsboven in je scherm)