Ga er maar eens goed voor zitten

Door de bouw van het nieuwe clubhuis annex hoofdtribune krijgt S.V. Nieuwleusen binnenkort een accommodatie met een moderne uitstraling . Hier mogen we met z’n allen heel trots op zijn. De hoofdtribune biedt plaats aan 200 stoeltjes. Vanaf de tribune heb je een straks een uitstekend uitzicht op het hoofdveld.

De bouw van het nieuwe clubhuis kost veel geld. Door middel van een renteloze lening en diverse clubacties is er al een deel bij elkaar gebracht. Daarnaast is er ook een lening bij de bank afgesloten. We naderen langzaam maar zeker de eindfase van de bouw en willen met een nieuwe actie de laatste eindjes aan elkaar knopen. Dit doen we met de sponsoractie: gesponsorde tribunestoeltjes.

Gesponsorde tribunestoeltjes

Wat houdt de actie in? Bedrijven, leden en relaties sponsoren voor een periode van drie jaar één of meerdere tribunestoeltjes voor een eenmalige bijdrage van € 75,00 inclusief BTW per stoeltje. Als tegenprestatie krijgt de sponsor een reclame-uiting in de vorm van het bedrijfslogo op de voorzijde van de rugleuning op het tribunestoeltje. Wie geen bedrijf heeft, maar wel mee wil doen aan deze actie, kan zijn of haar naam laten vermelden. Het logo of de tekst komt in een doorzichtige houder (hufterproof) en heeft een afmeting van ongeveer 10 x 10 centimeter. De kleur van de stoeltjes is oranje.

Het goede doel

Met de opbrengst van deze sponsoractie levert u niet alleen een bijdrage aan het nieuwe clubhuis annex hoofdtribune. Van de opbrengst doneren wij 10% aan een goed doel.

De Spelregels

• Het sponsoren van een tribunestoeltje is een sponsoractie en geeft geen exclusief recht om op die stoel te zitten tijdens de wedstrijd. Iedereen kan dus op ‘jouw’ stoeltje plaats nemen.
  • Het aantal stoeltjes wat je wilt sponsoren is onbeperkt. Dat mag een rijtje naast elkaar zijn, maar kriskras verdeeld over de tribune is ook een optie. Je hebt het recht om één keer per jaar de reclame-uiting aan te passen.
  • Afbeeldingen op de stoelen worden getoetst door de tribunecommissie.

Aanmelden

Wil jij straks ook ‘jouw’ eigen stoeltje? Bestel hem hieronder eenvoudig online.
Wil je eerst meer informatie of heb je vragen, neem dan contact op met de sponsorcommissie door een mail te sturen naar: sponsoring@svnieuwleusen.nl