Schrijf je in voor het jeugd voetbalkamp 2018!

Het is weer zover! De meivakantie is in aantocht, wat betekent dat S.V. Nieuwleusen het jaarlijkse voetbalkamp weer organiseert voor al haar O11 (E) en O13 (D) pupillen. Dit jaar is het kamp van maandag 30 april tot en met woensdag 2 mei; schrijf je snel in, want vol = vol!

Klik hier om je in te schrijven !

Wat gaan we doen?!
Uiteraard overnachten we op het sportpark, wordt er gevoetbald en gaan we naar attractiepark Slagharen. Maar er staat nog veel meer op het programma! Kortom; drie dagen lang in het teken van sport, spel en plezier. Op woensdag 2 mei eindigt het kamp tegen het einde van de middag, zodat de kinderen die de dag erop meedoen aan de Ajax clinic weer fris en uitgeslapen ‘aan de aftrap’ kunnen verschijnen.

Wat zijn de kosten?
De kosten bedragen €35, – per pupil. De pupil krijgt hiervoor een volledig verzorgd voetbalkamp aangeboden!
S.V. Nieuwleusen vind het belangrijk dat élke pupil kan deelnemen aan het voetbalkamp. Mocht het inschrijfbedrag een belemmering vormen, neem dan contact op met de organisatie (zie onderstaand).

Vragen, opmerkingen of inschrijven?
Ben je een JO11 (E) of JO13 (D) pupil, en heb je zin om in de meivakantie drie dagen sportief bezig te zijn op sportpark “Het Klaverblad”? Geef je dan snel op via het online inschrijfformulier.
Na aanmelding krijg je een automatische bevestiging van je inschrijving. Begin april volgt er nog een informatieve mail met o.a. ook de betaal-instructies.

Heb je vooraf nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Timo Muller, te bereiken via voetbalkamp@svnieuwleusen.nl

Groeten,

De kampleiding.