S.V. Nieuwleusen werkt aan gezonder clubhuis

S.V. Nieuwleusen heeft een omgeving waar gezond eten gemakkelijk is, omdat dit bijdraagt aan de gezonde leefstijl van onze leden en bezoekers. We vinden een gezond voedingsaanbod en een gezonde uitstraling belangrijk voor ons clubhuis. Daarom werken we volgens de Richtlijnen Gezondere Kantines http://kantine.voedingscentrum.nl/nl/wat-en-waarom/wat-is-een-gezonde-kantine.aspx die zijn opgesteld door het Voedingscentrum. We maken hiermee de gezonde keuze de makkelijke keuze. S.V. Nieuwleusen werkt structureel aan een gezonder clubhuis, dit doen wij o.a. door jaarlijks de kantinescan uit te voeren.
Volgende week zaterdag 9 november wordt er een definitieve scan uit gevoerd door TEAM FIT(http://www.teamfit.nl) of wij voldoen aan de voorwaarden van een gezond clubhuis!
Een gezond clubhuis houd in dat je naast de producten die aangeboden worden ook in iedere productgroep een betere (gezondere) keuze aanbied. Aan deze criteria voldoen wij nu als clubhuis. Hiernaast bieden wij al gratis fruit en smaakwater aan in ons clubhuis.