S.V. Nieuwleusen genomineerd voor Club van het Jaar. Stem op ons!

De bouw van ons schitterende duurzame clubhuis door ca. 150 vrijwilligers en hulp van sponsoren heeft ons de nominatie opgeleverd voor CLUB VAN HET JAAR. Stem op S.V. Nieuwleusen via www.clubvanhetjaar.nl

Lees verder voor de volledige motivatie:

De afgelopen twee jaar hebben zo’n 150 vrijwilligers van voetbalvereniging S.V. Nieuwleusen gewerkt aan het prachtige nieuwe clubhuis annex tribune langs het hoofdveld. Duurzaamheid was een belangrijk uitgangspunt bij de bouw. Het gebouw is volledig energieneutraal. Er is geen gasaansluiting aangelegd, het dak is voorzien van zonnepanelen en er is een luchtwarmtepop met vloerverwarming geïnstalleerd.
Er is circulair gebouwd, de oude tribune is afgebroken en geschonken aan de voetbalverenigingen A.S.C’62 en S.V. Dalfsen. Op sportpark Gerner in Dalfsen is de tribune opnieuw opgebouwd.
Deze nominatie voor Club van het Jaar wordt opgedragen aan alle vrijwilligers van S.V. Nieuwleusen. Het is uniek in Nederland dat zij dit grote project hebben gerealiseerd. S.V. Nieuwleusen is hier dan ook bijzonder trots op. Geweldig is het om te zien hoe de bouw heeft bijgedragen aan de saamhorigheid binnen de club. Alle werkzaamheden zijn door vrijwilligers uitgevoerd en de bouwmaterialen zijn geleverd door sponsoren. Om de bouw te kunnen financieren heeft een werkgroep diverse acties gehouden.
Het clubhuis annex tribune is bijna klaar en de opening is van woensdag 28 augustus t/m zaterdag 31 augustus 2019. Dan staan er voor alle geledingen van de voetbalvereniging diverse activiteiten op het programma. De officiële opening wordt verricht door de burgemeester van Dalfsen, mevrouw Erica van Lente.