Jeugdvoetbaldagen in de voorjaarsvakantie bij S.V. Nieuwleusen

Jeugdvoetbalopleiding organiseert op het sportpark van S.V. Nieuwleusen tijdens de voorjaarsvakantie: De jeugdvoetbaldagen.
Deze uitdagende jeugdvoetbaldagen vinden plaats op donderdag 25  en vrijdag 26  februari 2021.
Alle kinderen uit de O7 tot en met de O15 (5 tot en met 15 jaar) kunnen hier aan deelnemen. Van keeper tot spits, iedereen is welkom! Je hoeft geen lid te zijn van een bepaalde vereniging, iedereen kan zich aanmelden!
PROGRAMMA JEUGDVOETBALDAGEN S.V. NIEUWLEUSEN OP DONDERDAG 25 EN VRIJDAG 26 FEBRUARI 2021.
10.00 uur Aankomst
10.15 uur Inleiding
10.45 uur Training
12.45 uur Pauze + quiz
13.45 uur Wedstrijden
16.15 uur Afsluiting
De specifieke trainingen worden verzorgd door professionele trainers. Je krijgt alle technische vaardigheden aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing neemt de balvaardigheid en het zelfvertrouwen sterk toe.
Voordelen van de Wiel Coerver methode:

Het moderne voetbal eist een dynamische balvaardigheid en deze zal de  jeugd verwerven nadat ze de bewegingen met de bal technisch goed beheersen. Door gevarieerde oefenvormen en ontelbare snelle acties te  hebben gemaakt heeft de speler zijn handelingssnelheid sterk ontwikkeld. Het aan- en meenemen van de bal en het verkrijgen van een prima  traptechniek gaat hierdoor veel gemakkelijker, omdat het totale  balgevoel enorm vooruit gaat. Dit door veelzijdige techniektraining. Dankzij een individuele techniekverbetering is het mogelijk het collectieve spel op een veel hoger niveau te brengen. Spelers worden  zelfbewuster en eisen meer en meer de bal op.
Zie voor meer informatie de website http://www.jeugdvoetbaldagen.com.
De totale kosten voor dit onvergetelijke voetbalfeest bedragen € 65,-
Hiervoor biedt Jeugdvoetbalopleiding:
  • Een uitgebalanceerd trainingsprogramma gericht op alle facetten van het voetbal
  • Drinken voor alle deelnemers gedurende de activiteiten
  • Een aandenken voor iedereen
  • Prijzen voor de winnaars

Inschrijven
Klik hier om je voor deze jeugdvoetbaldagen in te schrijven. Iedereen mag zich aanmelden men hoeft dus niet perse lid van een  bepaalde vereniging te zijn. Verzoeken om bij vrienden of vriendinnen in een groep te komen zijn mogelijk.