Feestelijke opening nieuw clubhuis

Van woensdag 28 augustus t/m zaterdag 31 augustus wordt het nieuwe clubhuis feestelijk in gebruik genomen. Voor iedereen wordt er iets georganiseerd. Noteer deze data alvast in uw agenda. Zie ‘meer’ voor het programma.

Programma:

Woensdag 28 augustus:

20.00 uur: Officiële opening voor genodigden. Gezamenlijke openingshandeling d’Ommerdieck en S.V. Nieuwleusen.
Uitnodiging volgt per post naar de genodigden. De vrijwilligers die met de bouw hebben meegeholpen worden met partner uitgenodigd.

Donderdag 29 augustus:

Openingsavond voor de jeugd van JO19, JO17, JO15 en de meidenteams MO15 en MO17. Rondleiding clubhuis met aansluitend een trainingsclinic en gezamenlijke eten in het nieuwe clubhuis

Vrijdag 30 augustus:

Middagprogramma Jeugd van 15.00 tot 18.00 uur:

FIFA Toernooi voor JO13, MO13, JO12, JO11 en JO10 teams.

20.00 uur: Feestavond voor leden en vrijwilligers

Band: Plork & de Aannemers
DJ     : René & Dion

Zaterdag 31 augustus:

Jaarlijkse S.V. Nieuwleusen Open Dag

Voor alle Nieuwleusenaren is er gelegenheid om het clubhuis te bezichtigen.

’s morgens is voor de JO7, JO8 en JO9 jeugd en Jong Oranje een optreden van Bob & Bella.

14.00 uur: ontvangst sponsoren.

14:30 uur: wedstrijd 1e elftal

Aansluitend: Gezellige avond met BBQ