Ben jij Rabobank KLANT? Help dan S.V. Nieuwleusen en wordt LID van de Rabobank!

Meld je voor 1 augustus 2020 gratis aan als lid van de Rabobank. dit kan vanaf 12 jaar. Als lid van de Rabobank kun je tijdens de Rabo ClubSupport campagne stemmen op S.V. Nieuwleusen. Meer stemmen = Meer geld.

Wat is de Rabo ClubSupport?

Rabobank investeert een deel van de winst in clubs en verenigingen
Met Rabo ClubSupport beslissen de Rabobankleden leden mee via welke clubs en verenigingen wordt geïnvesteerd.

Hoe werkt het?

1. Heb je een rekening/jongerenrekening bij de Rabobank Vaart en Vechtstreek en je bent nog geen lid van de Rabobank, dan moet je je eerst aanmelden als lid voor 1 augustus 2020. Dit is helemaal gratis en biedt veel voordelen. Lid worden kan via deze link: https://www.rabobank.nl/lokale-bank/vaart-en-vechtstreek/uw-lidmaatschap/
Lid worden kan vanaf 12 jaar met toestemming van de wettelijke vertegenwoordiger.
2. Alle leden van Rabobank Vaart en Vechtstreek ontvangen op een stemkaart. Met de unieke code op deze stemkaart kunnen de leden inloggen in een online stemmodule en hun stem uitbrengen. Het aantal stemmen op S.V. Nieuwleusen bepaalt de hoogte van het bedrag.

De planning

De planning van Rabo ClubSupport ziet er als volgt uit:
• September: Inschrijfperiode voor verenigingen.
• Oktober: Stemperiode, alleen de Rabobankleden die voor 1 augustus 2020 lid zijn
geworden ontvangen een stemkaart.
• November: Bekendmaking resultaat.