Actie ClubFund in samenwerking met Plus Bakker van start

Vanaf 10 november is het voor jeugdspelers van S.V. Nieuwleusen mogelijk om bij Plus Bakker te sparen voor allerlei geweldige fan-artikelen zoals mokken, placemats, posters, slippers en nog veel meer. En die spullen zijn ook nog eens voorzien van eigen spelersfoto. Aan de actie doen alle 330 jeugdspelers mee vanaf Jong Oranje tot aan JO19. Voor elk fan-product dat verkocht wordt ontvangt S.V. Nieuwleusen bovendien ook nog eens een leuk bedrag van Plus Bakker voor in de clubkas.

Natuurlijk is het niet alleen voor de spelers zelf mogelijk om voor hun eigen artikelen te verzamelen, maar ook oma’s, opa’s, buren en andere fans mogen meesparen. Bij elke €10,- die aan boodschappen wordt besteed bij Plus Bakker ontvang je 1 spaarpunt. Iedere speler krijgt een heuse eigen online-fanshop waarin de fan-artikelen met eigen spelersfoto verkrijgbaar zijn. Deze worden uitsluitend bij elkaar gespaard met spaarpunten en verder zonder bijbetaling verstrekt. Om de leden een zetje in de rug te geven ontvangen ze allemaal al 1 spaarpunt van Plus Bakker helemaal gratis. Dat is alvast een mooi begin.

Alle spelers die meedoen zijn zaterdag 15 september op de foto gezet door een fotograaf van ClubFund, de organisatie die verenigingen en lokale ondernemers begeleidt bij deze actie.

Deze dag is erg succesvol verlopen waardoor bijna alle jeugdleden geportretteerd zijn. Vanaf de aftrap op 9 november is het tot 12 januari mogelijk om punten te sparen. Hierna zijn de fanshops nog een week open om spullen te bestellen. De artikelen worden vervolgens in de tweede week van februari geleverd en sluit de spaaractie definitief. Dan ook zal het bedrag bekend worden gemaakt die de actie voor de clubkas van S.V. Nieuwleusen gaat opleveren. Deze actie is dus niet alleen leuk voor spelers en zijn of haar fans, maar zeker ook voor de vereniging zelf!