2017

Willems Mode biedt Dames 1 nieuwe tassen aan

Willems Mode heeft Dames 1 nieuwe tassen aangeboden. Willems Mode is sponsor van de hele meisjes- en damesafdeling van S.V. Nieuwleusen. Deze meisjes- en damesafdeling neemt met 3 vrouwen-, 3 junioren- en 5 pupillenteams een zeer belangrijke plaats in bij onze vereniging. S.V. Nieuwleusen is zeer trots op haar meisjes- en damesafdeling en sponsor Willems Mode.

Wie op zoek is naar de nieuwste mode slaagt altijd bij Willems Mode. Hier treft u de mooiste kleding aan voor een zacht prijsje. Eigenaren zijn Marcel en Jolanda Gerrits. Het echtpaar heeft als doel de klant altijd te laten slagen in hun winkel als het aankomt op de nieuwste modetrends.

“Ons kledingbedrijf bestaat al sinds 1952 en is gevestigd tegenover de Grote Markt, aan de Weth. Nijboerstraat in Nieuwleusen. Parkeren kan gratis en éénvoudig voor de deur”, vertelt Marcel Gerrits. “Bij ons kunnen heren en dames in een gezellige omgeving hun nieuwe garderobe bij elkaar winkelen. Van kleurrijk tot zakelijk. Iedereen van elke leeftijd kan er wel iets van zijn of haar gading vinden.”

Achterste rij V.L.N.R.

Herman Krul en Wolter Eijkenaar

Middelste rij V.L.N.R.

Jan Pot(trainer), Alice Gosseling, Laura Krul, Corina Klomp, Liedia Luessink, Melissa Roeberts, Elke den Boer, Judith prins, Melissa van de Vegt, Jolanda Gerrits(sponsor), Manon Klomp.

Zittend V.L.N.R.

Melissa Gerrits , Lisanne Visscher, Elsbeth Bloemers, Patricia Pasman, Anneke Schottert, Rianne Eleveld.