Vrieling adviesgroep wordt Bronzen sponsor

Via Christiaan van den Bosch, werkzaam bij Vrieling, is Vrieling Adviesgroep bronzenpakketsponsor van onze vereniging geworden. De sponsorcommissie bedankt Vrieling Adviesgroep en wenst dit groeiende bedrijf veel succes.

 Wie is Vrieling en waar staan we voor?

Vrieling Adviesgroep is een aanbieder van financiële diensten. Maar dat is niet zo bijzonder, want daar zijn er veel van. Wat ons onderscheidt is de wijze waarop we in de markt staan en de waarden waar we inhoud aan willen geven.

+ Enthousiast
Onze adviseurs zijn natuurlijk ervaren en deskundig. Maar wat ze vooral bijzonder maakt, is hun enthousiasme voor u. Ze zijn gemotiveerd om u als klant voort te helpen! En dat doen ze dagelijks op een aanstekelijke manier. Daarin zit onze kracht.

+ Onafhankelijk
Ons kantoor is onafhankelijk: we hebben geen enkele binding met enige verzekeringsmaatschappij. We zijn dus volkomen vrij in onze advisering. Daardoor kunnen we verzekeringen en hypotheken aanbieden van meer dan 100 verzekeraars en geldverstrekkers. Door onze onafhankelijkheid is uw belang dus het enige wat telt in het adviestraject!

+ Betrokken

U bent een uniek persoon en daar hoort een persoonlijke dienstverlening bij van een adviseur die u kent. Daarom heeft iedere klant van ons kantoor zijn eigen persoonlijke adviseur.

+ Creatief
Soms zijn standaardoplossingen acceptabel, maar meestal niet. Dan is er maatwerk voor nodig om een goed resultaat te krijgen. Juist in maatwerk zijn we creatief. Onze adviseurs zijn pas tevreden als ze voor u de beste oplossing hebben gevonden.

+ Beter
Wij zijn ISO-gecertificeerd, we hebben onze bedrijfsprocessen dus goed op orde. Dat voorkomt onaangename verrassingen. Maar daar houdt het niet mee op. Eigenlijk begint het daar pas mee. In al ons handelen willen we het vandaag beter doen dan gisteren.

+ Integer
Al ruim 65 jaar is Vrieling een begrip in de regio. We hebben met veel klanten een relatie opgebouwd, gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Aan continuïteit en integriteit willen we dagelijks inhoud geven. Hoogdravend? We bedoelen er gewoon mee, dat we fatsoenlijk zaken doen. Recht door zee. En daar mag u ons altijd op aanspreken!

Van een tevreden naar een enthousiaste klant!

Het beleidsplan 2020 van Vrieling Adviesgroep heet ‘Van een tevreden naar een enthousiaste klant’. In dit beleidsplan maken wij duidelijk wat wij, samen met onze medewerkers, willen bereiken. Er zijn namelijk nog steeds zaken die meer dan gewone aandacht eisen. Zo zijn er tegenwoordig veel online aanbieders die luidruchtig en met grote marketingcampagnes een plek proberen te veroveren op de markt voor financiële dienstverlening. Het lijkt daardoor alsof de menselijke maat en de menselijke benadering geen kans en toekomst meer hebben.

Binnen Vrieling Adviesgroep hebben wij de overtuiging dat er wel degelijk bestaansrecht is voor een persoonlijke, luisterende en dienstverlenende financieel adviseur. Het succes ervan staat of valt met de kwaliteit van de dienstverlening en de passie waarmee mensen die diensten verlenen. Tegen die achtergrond is een tevreden klant voor ons niet langer voldoende: wij gaan voor enthousiaste klanten!

 

Vrieling Adviesgroep Hardenberg
Stelling 5
7773 ND Hardenberg
0523 282 726

Vrieling Adviesgroep Dedemsvaart
Langewijk 47
7701 AB Dedemsvaart
0523 282 726

Vrieling Adviesgroep Zwolle
Eekwal 31
8011 LB Zwolle
038 2031200