Vechtdal Bouw breidt sponsoring S.V. Nieuwleusen uit

De sponsorcommissie is verheugd te kunnen mededelen dat onze sponsor Vechtdal Bouw haar sponsorovereenkomst heeft uitgebreid. Het Mega-reclamebordbord rond ons hoofdveld is verdubbeld. De sponsorcommissie bedankt Vechtdal Bouw en wenst haar veel succes.

Vechtdal Bouw is al sinds 2011 actief in de bouw. Van nieuwbouwwoningen tot verbouw of verduurzaming. Wij zijn de afgelopen jaren met diverse projecten bezig geweest.

Zo is Vechtdal Bouw de afgelopen maanden bezig geweest in Kampen waar we een CPO project hebben gerealiseerd. Een CPO is Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Hierbij verenigen meerdere particulieren zich om gezamenlijk meerdere woningen te realiseren. Dit zorgt ervoor dat een woning beter betaalbaar is; het scheelt behoorlijk in de kosten

Wellicht heeft u ons ook al aan het werk gezien in Nieuwleusen, Dalfsen, Zwolle, Heino of zelfs in Almere. Op dit moment kijken we ook al vooruit naar de toekomst. Zo zijn we nu al bezig met de nieuwe kavels van de Westerbouwlanden Noord. Westerbouwlanden Noord 2e fase ligt aan de noordzijde van de Prinses Beatrixlaan. Ook op deze locatie worden verschillende type woningen gerealiseerd(vrijstaand, twee onder 1 kap, rijenwoningen en huurwoningen).

Vechtdal Bouw wil hier met het oog op duurzaamheid kwalitatief goede gasloze woningen gaan realiseren.

Vechtdal Bouw kan ook u helpen in uw woonwensen. U kunt altijd contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek. Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen via:

0529 – 793 007 of per email via info@vechtdalbouw.nl.

Op de foto Stefan v.d. Meulen van Vechtdal Bouw met Hendrik Jan Huzen (relatiebeheerder) voor het nieuwe bord.