Touringcarbedrijf Gebo Tours nieuwe shirtsponsor JO17-1 (B1) S.V. Nieuwleusen

Gebo Tours is het aankomende seizoen 2016-2017 de nieuwe shirtsponsor van JO17-1 van S.V. Nieuwleusen. Vanaf heden zal de opdruk ‘Gebo Tours’ te zien zijn op de shirtjes van de junioren. Het team JO17-1, zoals het vanaf dit seizoen officieel heet volgens KNVB-termen, komt uit in de 1e klasse zaterdag.

Gebo Tours is al menig jaar sponsor binnen de vereniging. Afgelopen seizoen stond de bedrijfsnaam op de shirtjes van het 2e elftal van de lokale voetbalvereniging. Aangezien touroperator Effeweg.nl aankomend seizoen teamsponsor wordt van het 2e elftal, heeft Gebo Tours besloten het jonge en ambitieuze B1 te gaan sponsoren.

Erik de Roo, namens Gebo Tours, is enthousiast over het team: ‘JO17-1 doet dit seizoen mee in de bovenste regionen en staat na drie wedstrijden op de derde plaats. Ik wens ze alle succes en hoop dat ze kampioen worden.’ Erik is dan ook trotse shirtsponsor van de junioren onder zeventien.