Stuuk + Design bronzen sponsor.

Gerwin Kijk in de Vegte van  Stuuk + Design is heeft het sponsorcontract met S.V. Nieuwleusen verlengd

Kijk eens op de website van Stuuk + Design. http://www.stuukendesign.nl

Over Stuuk + Design( door Gerwin Kijk in de Vegte)

 “De mogelijkheden in muur- en vloerafwerkingen zijn eindeloos. Naast het traditionele stukadoorswerk gaat mijn hart sneller kloppen van vernieuwende technieken zoals Italiaans design stucwerk, een compleet nieuwe uitstraling voor de wand of vloer.”

Gerwin Kijk in de Vegte laat enthousiast zien wat er allemaal mogelijk is met stucwerk. In zijn werkplaats staan de meest bijzondere creaties, soms lijkt het wel of er Italiaans kant in het stucwerk is verwerkt, meerdere kleuren worden gebruikt met een heel verrassend effect.

“Ik vind het mooi om te experimenteren, klanten vragen om exclusiviteit, afwerkingen met een eigen karakter dus ik zocht naar nieuwe technieken, ik heb de Italiaanse stijl omarmd. Maar ook Betonciré is een veelgevraagde techniek, prachtig om dit te doen naast het meer traditionele werk.”

Gerwin gaat solo

Wie in de regio stukadoorsbedrijf Kijk in de Vegte zegt, zegt vakmannen in stucwerk, strak werk, afspraak is afspraak en vooral netjes werken met plezier en passie voor het vak. Sinds 1 januari van dit jaar ging Gerwin Kijk in de Vegte zelfstandig verder. Zijn broer William besloot liever niet meer als zelfstandig ondernemer door te gaan. Voor Gerwin de kans om een nieuwe weg in te slaan, met een nieuwe naam maar met de vertrouwde waarden als betrouwbaar en vakkennis. “Stuuk en Design, de naam zegt het al; voor al het basis stukadoorswerk en vernieuwende design-technieken.”

Creativiteit

Gerwin vindt de combinatie van het nieuwe met het vertrouwde juist zo mooi. “Je kijkt naar de klant, de wens van hem/haar staat centraal. Of het nu voor een woning is, een restaurant, hotel, winkel of badkamer. Mogelijkheden te over. Juist de weg naar de bijzondere wandafwerkingen vind ik zelf heel uitdagend. Ik gebruik Novacolor, uit Italië, je kunt er zelfs meubilair mee afwerken. Het gaat zover je eigen creativiteit rijkt. En dat is ver.”, zegt de stukadoor met een grote grijns.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijken op de website stuukendesign.nl maar bellen of mailen kan ook altijd; 06-627008865 of info@stuukendesign.nl