De sponsorcommissie verwelkomt Kiprestaurant De Piri Piri als bronzen sponsor

De Piri Piri is een familierestaurant waar lekker eten gecombineerd wordt met gezelligheid en een goed gevoel voor gastvrijheid. Met het team wordt elke dag hard gewerkt aan een mooi horecaproduct. Met de slogan “Het beste kiprestaurant van Nederland” willen zij dan ook echt een belofte en een doelstelling uitspreken. Kiprestaurant De Piri Piri staat in de wijde omgeving bekend om hun heerlijke kipgerechten.

Naast de pittige huisspecialiteit Piri Piri van de Big Green Egg, vindt u vele andere smakelijke gerechten op de menukaart en kunt u natuurlijk gratis een heerlijk Vechtdal-eitje koken. Wanneer de huisspecialiteit toch even te pittig wordt, blust u de brand met Bluswater. Bluswater is een ambachtelijk, speciaal voor de Piri Piri gebrouwen pilsener. Als familierestaurant bij uitstek worden de kleintjes natuurlijk niet vergeten, zij bestellen van hun eigen menukaart. Hopelijk kunnen ze kiezen want er staat zoveel lekkers op.

Binnenkort een hapje eten bij “Het beste kiprestaurant van Nederland” ? Reserveren kan telefonisch maar ook via de website www.depiripiri.nl.