Spans makelaardij shirtsponsor JO17 – 3 (B3)

Trots maakt de sponsorcommissie bekend dat Spans Makelaardij shirtsponsor blijft van ons JO17 – 3 (B3) juniorenteam. Daarnaast is Spans Makelaardij reclamebordbordsponsor bij S.V. Nieuwleusen. Wij bedanken Spans Makelaardij en wensen Harry Spans en zijn medewerkers veel succes.

 

Over Spans makelaardij

Al meer dan 16 jaar zijn we als kantoor actief in de onroerend goed markt. De heer Harry Spans, eigenaar en directeur is al meer dan 22 jaar werkzaam in de makelaardij. Onze expertise is mede gebaseerd op deze jarenlange ervaring en onze jaarlijkse educatie. Al zeker meer dan 1.000 opdrachtgevers hebben reeds gebruik gemaakt van onze diensten. Uit onderzoek onder onze klanten over hun tevredenheid over ons is gebleken dat we een bijzondere hoge score halen.

Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Nieuwleusen. Ons team werkt professioneel, ambitieus en cliëntgericht met veel kennis van de lokale en regionale onroerend goed markt. Uitgaande van een gedegen opleiding, ervaring in de makelaardij, woonachtig in het marktgebied, betrokken bij ontwikkelingen in de regio en de ambitie om al onze cliënten een heldere en complete dienstverlening te leveren, maken met elkaar dat wij u uitstekend begeleiden bij welke dienst dan ook.

Wij gaat net dat ene stapje verder in kwaliteit, dienstverlening en service. We zijn ons ten volle bewust van uw doel! We houden de regie in handen, zijn doortastend en vastberaden in hetgeen we voor u moeten doen. Daarnaast zijn we inventief en spelen in op ontwikkelingen in de markt. Maar we houden uw doel voor ogen.

Spans Makelaardij, voor een doelbewuste aanpak.

Spans makelaardij

Westerveen 3

7711 DA Nieuwleusen

Tel: 088-30 30 900

info@spansmakelaardij.nl