Uw Slager Kouwen Gouden sponsor S.V. Nieuwleusen.

Uw Slager Kouwen is Gouden sponsor geworden van S.V. Nieuwleusen. Dit betekent o.a. dat er nu een mega reclamebord hangt langs het hoofdveld. Naast gouden sponsor is Uw Slager Kouwen shirtsponsor van het 7e elftal en ook is Gerben Kouwen actief lid van de Bedrijvenclub. De sponsorcommissie is zeer verheugd met deze sponsoring en wenst de familie Kouwen veel succes met hun mooie bedrijf.

Proef hét verschil bij Uw Slager Kouwen!

Slagerij Kouwen is al sinds 1952 gevestigd in Nieuwleusen. Vroeger gingen we met de bakfiets langs de boerderijen om spek en worst te verkopen. Onze kwaliteit was toen al een begrip.

Ook hedendaags staat kwaliteit nog steeds bij ons voorop. Wij blijven het ambacht trouw. In onze eigen slachterij en worstmakerij maken wij vele specialiteiten, veelal naar authentiek recept. Of het nu gaat om vleeswaren, worst of uw dagelijkse stukje vlees, het wordt allemaal met zeer veel zorg bereid.

Eigengemaakte producten bekroond!

Zo hebben wij onlangs op de slagersvak-wedstrijden enkele huisgemaakte producten laten keuren door een professionele vakjury. “Het resultaat is fantastisch! Wij hebben 2 x goud en 2x goud met ster behaald op onze fijne rookworst, grillbal, vechtdal beenham en gebraden vechtdal rollade”, aldus eigenaar Gerben Kouwen.

Wij helpen u graag

Genieten van speciale momenten kan het hele jaar. Voor alle gelegenheden het hele jaar door, zoals een verjaardag, familie diner, jubileum, hebben wij altijd iets passends voor u in huis. Wij adviseren en inspireren u graag om van speciale momenten, onvergetelijke momenten te maken. Wij hebben alle ingrediënten in huis voor een geslaagd etentje. Voor uw barbecue, buffet, fondue of gourmet verzorgen wij graag het vlees en de salades. Maar ook de hapjes of de complete buffetten zijn bij ons in vertrouwde handen.

Graag tot ziens in onze winkel!

Met vriendelijke groet, Uw slager Kouwen, Gerben Kouwen

Ons adres