Pan Oston gouden sponsor bij S.V. Nieuwleusen

Pan Oston is Gouden sponsor geworden bij S.V. Nieuwleusen. Dit houdt o.a. in dat er een mega reclamebord langs het hoofdveld hangt en reclamedoeken rondom het kunstgrasveld.

De sponsorcommissie is zeer verheugd met deze sponsoring en verwelkomt Ralf Hovenga, directeur Pan Oston, als sponsor.

Pan Oston wordt geprikkeld door de snelle bewegingen van de markt. Met meer dan 45 jaar ervaring voelen wij ons als marktleider in checkouts, selfservice meubels en kiosk systemen geroepen om voorop te blijven lopen in de ontwikkelingen rondom afrekenen, informatie, transactie en ontvangst.

Onze producten kom jij in je dagelijkse leven zeker tegen. Zo vindt je onze kassameubels, express counters, selfservice- en kiosksystemen bij jouw lokale supermarkt, discounter, bouwmarkt, tuincentra of fashionstore. In Nieuwleusen kan je dan denken aan de meubels bij de Albert Heijn, de Plus en de Kruitvat. Pan Oston brengt haar producten en nieuwe ideeën internationaal op de markt met een primaire focus op Europa, waaronder Nederland, Engeland, Duitsland, België, Denemarken en Frankrijk.  Als specialist zoeken we in alle nuchterheid, naar realistische en praktische oplossingen. We bedenken, ontwerpen, produceren, installeren én onderhouden gebruiksvriendelijke en innovatieve front-end-oplossingen.

Ralf Hovenga, directeur Pan Oston; ‘Als inwoner van Nieuwleusen , maar ook vanwege mijn persoonlijke betrokkenheid bij de vereniging, draag ik de club middels deze sponsoring graag een warm hart toe.

www.panoston.nl

www.panostonkiosk.nl