Medigros Sport & Medische groothandel nieuwe bronzen sponsor

S.V. Nieuwleusen heeft er een nieuwe bronzen pakket sponsor bij. Medigros Sport & Medische groothandel in sport en medische artikelen met een zeer breed assortiment hoogwaardige producten voor de zakelijke en particuliere markt. Gemakkelijk bestellen en snel geleverd.

Medigros.is een totaalleverancier, die de gezondheid van de mens centraal stelt. Met samen ruim 20 jaar ervaring in de sport- en zorgmarkt zijn wij overtuigd dat wij met flexibiliteit plus een goede balans in kwaliteit en prijs van onze producten, een substantiële bijdrage kunnen leveren aan menselijk welbevinden.

Medigros is een jong bedrijf, dat op zorgvuldige en moderne wijze haar markt wil bedienen.

Modern: Niet alleen in de zin van het inzetten van nieuwe media, maar juist in de zin van open communicatie en reflectief willen zijn. Wat houdt de klant bezig en waar kunnen wij van dienst zijn? We tonen betrokkenheid bij het werkveld met een grote dosis aan flexibiliteit.

Zorgvuldig: Goede kwaliteit leveren tegen een betaalbare prijs en service gericht zijn met snelle levering, zijn hierbij kernwaarden.

Dienstverlening beperkt zich niet tot leveren alleen. Samen met u zoeken we naar het product dat het beste bij u past. Persoonlijk contact is voor ons waardevol. Hieruit putten wij energie, waarmee we trachten de beste ‘match’ tussen klant en leverancier te bereiken.

Onze klanten bevinden zich in de gehele samenleving, zowel particulier, MKB, paramedische zorg, sportverenigingen en zorginstellingen kunnen gebruik maken van de diensten van Medigros. Door te letten op vernieuwing streven wij naar een goede balans tussen toepasbaarheid, kwaliteit en betaalbaarheid. Ervaringen die wij opdoen, zetten we om in verbeterde service.

Uw zorgvraag, onze uitdaging! Voor meer info en bestellngen: www.medigros.nl