‘De Lichtmis’ bronzen sponsor en 50ste lid Bedrijvenclub

Waar een dag sfeer proeven tijdens het Rotterdam-uitje van de Bedrijvenclub S.V. Nieuwleusen al niet toe kan leiden. Voor Peter Huisman van wegrestaurant en pannenkoekenhuis ‘de Lichtmis’ in ieder geval genoeg reden om lid te worden van de bedrijvenclub. En dat niet alleen; ‘de Lichtmis’ is ook ingestapt als bronzen sponsor bij S.V. Nieuwleusen.

Aan het lidmaatschap bij de bedrijvenclub werd nog een feestelijk tintje gegeven. Peter Huisman is namelijk welkom geheten als het 50ste lid. Genoeg reden om hem te verrassen met een bloemetje. Namens de bedrijvenclub werd het herfstboeket, vanzelfsprekend in oranje kleuren, aan Peter uitgereikt door William Kijk in de Vegte en Gea Luttels.

“Door onze locatie hebben wij natuurlijk niet direct aansluiting bij andere ondernemers in Nieuwleusen. Bedrijvenclub S.V. Nieuwleusen is voor ons een mooi platform, waar we op een ontspannen manier ons zakelijke, maar vooral lokale netwerk uit kunnen breiden”, aldus Peter Huisman.

Iedereen is weg van de Lichtmis

Bij wegrestaurant – pannenkoekenhuis ‘de Lichtmis’ kunt u met het hele gezin genieten van de lekkerste pannenkoeken. Van een heerlijke pannenkoek appel-kaneel tot verrassende ‘pannenkoekspecials’.

De menukaart biedt voor elke smaak wat wils. Kiest u niet voor een van de pannenkoeken, dan leggen wij u graag onze internationale menukaart voor met diverse streekgerechten of gerechten van de grill. Twee keer per jaar veranderen we onze menukaart en elke maand hebben we een unieke specialiteitenkaart met gerechten die passen bij die periode. Ook komen we graag met onze SMOKEY JOE bij u thuis om uw feest compleet te verzorgen. Neem gerust contact met ons op om te vragen naar de vele mogelijkheden.

Voor de kinderen hebben we een leuke speelruimte ingericht waar ze gezellig en veilig kunnen spelen. En in de zomer is er zelfs een springkussen. Bij wegrestaurant – pannenkoekenhuis ‘de Lichtmis’ zijn u en uw kinderen er even helemaal uit. Kom langs en ervaar het zelf: Iedereen is weg van de Lichtmis.

iedereen-is-weg-van-de-lichtmis

Wegrestaurant – pannenkoekenhuis ‘de Lichtmis’