Jellema Automatisering breidt sponsoring S.V. Nieuwleusen uit

De sponsorcommissie is verheugd te kunnen mededelen dat onze sponsor Jellema Automatisering haar sponsorovereenkomst heeft uitgebreid. Vanaf heden mogen we Jellema Automatisering verwelkomen als Zilver pakket sponsor. De sponsorcommissie bedankt Marcel en Anneke en wenst hun beide veel succes.

Jellema Automatisering is uw automatiseringsspecialist voor Noordoost Nederland. Bij hen vindt u het andere gezicht van de ICT: automatisering die is toegesneden op de wens van de klant. Geen dozen met inhoud waarvan u zelf maar moet uitvinden of en hoe het werkt, en evenmin onbegrijpelijke adviezen over netwerken waarvan u maar moet hopen dat ze werken. In plaats daarvan een open oog en oor voor uw wensen, en een heldere en professionele aanpak om die te verwezenlijken.

Het programma reikt van afzonderlijke PC- plus software voor de particulier en ZZP-er tot de installatie van een compleet bedrijfsnetwerk verdeeld over meerdere vestigingen zakelijk, van het beheer van de computersystemen systeembeheer van een bedrijf in volcontinu-dienst tot en met de modernste technieken van cloud-computing clouddiensten, waarbij data- en softwaremanagement volledig in externe datacenters zijn ondergebracht.