Installatiebedrijf Schiphorst shirtsponsor JO13 4  S.V. Nieuwleusen

Met veel plezier maakt de sponsorcommissie bekend dat installatiebedrijf Schiphorst shirtsponsor bij S.V. Nieuwleusen blijft. Al jaren sponsoren zij een pupillenteam. Daarnaast is installatiebedrijf Schiphorst Goudenpakket sponsor. Wij wensen Wim en Ina Schiphorst succes met hun mooie bedrijf.

Installatiebedrijf Schiphorst

is een installatiebedrijf in Nieuwleusen en onder meer gespecialiseerd sanitair installateur. Naast complete badkamers installeert en verzorgt Installatiebedrijf Schiphorst ook het leidingwerk voor uw nieuwe keuken en uw cv installatie. Verder leggen onze monteurs gas, water, elektra en telecombekabeling aan in en om uw woning of bedrijfspand. Tevens renoveert of vervangt Installatiebedrijf Schiphorst bitumeuse en EPDM dakbedekkingen en (zinken) dakgoten om lekkages op te lossen. Installatiebedrijf Schiphorst installeert ook nieuwe platte daken en dakgoten. Bent u maatschappelijk bewust en wilt u duurzame energie gebruiken? Ook dat kan via Installatiebedrijf Schiphorst in Nieuwleusen. Bij ons installatiebedrijf kunt u namelijk ook terecht voor de aanschaf en installatie van zonnepanelen.

Naast ons installatiebedrijf, heeft Installatiebedrijf Schiphorst in Nieuwleusen ook een witgoedwinkel in Nieuwleusen waar u wasmachines, drogers, vaatwassers, koelkasten en inbouwapparatuur voor keukens kunt aanschaffen.

Contact

Oosteinde 4
7711 BX Nieuwleusen
tel. 0529 – 481588
fax. 0529 – 485998
wim@schiphorstinstall.nl