Drumstation Nieuwleusen Shirtsponsor JO11-5 (E5)

Frederik Roeland is met zijn Drumstation Nieuwleusen shirtsponsor van ons JO11-5 pupillen team geworden. Een super mooie geste vindt de sponsorcommissie. Hieronder meer over Frederik en zijn drumschool.

“Sport en muziek gaan heel mooi samen. Vandaar dat ik hartstikke trots op het feit dat ik me vanaf dit seizoen sponsor mag noemen van de JO11-5 van S.V. Nieuwleusen. Naast je ontwikkeling op het sportieve vlak, vind ik het als muzikant en docent natuurlijk ook belangrijk dat je je muzikaal ontwikkelt; dat je je creatieve brein stimuleert om mooie dingen te maken. Drummen is hiervoor zeker een mooie uitlaatklep!”

“Als drumdocent vind ik het belangrijk ‘les op maat’ te geven of je nu kind, tiener, jongere of volwassene bent. Iedereen heeft z’n eigen kwaliteiten en uitdagingen. De één leert heel snel en de ander heeft wat meer tijd nodig. De één heeft veel lef, de ander wacht liever even af. Belangrijk is dat je plezier in het muziek maken hebt en houdt! Je krijgt les om je drumskills te ontwikkelen in een passend tempo en daarbij probeer ik rekening te houden met jouw muzikale belangstelling en interesse.”

“En doen die jongens van JO11-5 nou een beetje goed hun best op het veld, dan wacht er aan het eind van het seizoen natuurlijk patat…met drumsticks!”

Ben je nu geïnteresseerd geraakt in het volgen van drumles? Geef je dan geheel vrijblijvend op voor een gratis proefles via dit mail-adres: frederik@drumstationzwolle.nl. Kijk ook eens op www.drumstationzwolle.nl

Drumstation Nieuwleusen bevindt zich in Sporthal De Schakel aan de Kon. Julianalaan 10

 

sponsering-drumstation