Beautysalon & Pedicurepraktijk Staywell nieuwe Pakket Sponsor

Beautysalon & pedicurepraktijk Staywel is toegetreden tot onze bronzen pakket sponsoren. De sponsorcommissie heet de nieuwe sponsor van harte welkom en wenst haar heel veel succes.

Beautysalon & pedicurepraktijk Staywell is gevestigd aan de rand van winkelcentrum “ noord” in Nieuwleusen. De salon is geopend op afspraak van maandag tot en met zaterdag en klanten kunnen er verschillende behandelingen ondergaan.  Bijvoorbeeld een pedicurebehandeling, wenkbrauwen epileren, massage of een uitgebreide gezichtsbehandeling. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

In de salon wordt gewerkt met verschillende productlijnen van natuurlijke plantenoliën en werkstoffen van bloemen, kruiden en al het moois van de natuur ons te bieden heeft. Voor een optimale verzorging van de huid bent u bij eigenaresse Margreet aan het juiste adres. Nieuw is de Biopeeling. Dat is een krachtige behandeling voor onder andere pigmentvlekken, acnelittekens en huidveroudering. De huid moet van te voren wennen aan de producten en daarom is de behandeling alleen maar te ondergaan als u thuis de producten gebruikt die bij de Biopeeling horen.

Het is ook mogelijk om een cadeaubon te geven van een behandeling of een bedrag. Even een berichtje sturen dat u een bon wilt halen en deze ligt op het afgesproken tijdstip voor u klaar in de salon. Meer informatie is te vinden op www.staywell-nieuwleusen.nl of via telefoonnummer 06-24 44 59 75.  Beautysalon & Pedicurepraktijk Staywell, Burg. Backxlaan 234, 7711 AL Nieuwleusen