Aluvo meer dan Gouden sponsor

Aluvo, het bedrijf van onze leden Herman Bloemers en Nico Buursema, is onlangs Gouden pakketsponsor – Plus geworden. De plus staat voor het lidmaatschap van de bedrijvenclub S.V. Nieuwleusen die inmiddels al meer dan vijftig leden telt.

Daarnaast heeft Aluvo het plaatsen van de puien en het glas in onze nieuwe clubhuis voor haar rekening genomen. Een super actie van dit prachtige bedrijf.

S.V. Nieuwleusen bedankt Herman en Nico en wenst hen succes met hun bedrijf in Nieuwleusen en Apeldoorn.

Missie Aluvo

Aluvo, een toonaangevend, innovatief bedrijf in de gevelbranche is opgericht op 9 oktober 1972. In een moderne omgeving worden ramen, deuren, vliesgevels en plaatwerk ontworpen en geproduceerd. De montage van de elementen in het bouwwerk vindt plaats door eigen medewerkers of speciaal geselecteerde onderaannemers. In totaal werken meer dan 50 medewerkers op locaties in Nieuwleusen en Apeldoorn. Aluvo beweegt zich op het gebied van de woning- en utiliteitsbouw en is gespecialiseerd in renovaties.

Kwaliteit

Aluvo is aangesloten bij de Vereniging Metalen Ramen en Gevelbranche (VMRG), dit garandeert dat de constructie en afwerking van de producten voldoen aan de vigerende Kwaliteitseisen en Adviezen. Tevens is Aluvo in het bezit van het VMRG-Keurmerk®.

Onderhoud

Om langdurig en probleemloos te kunnen genieten van uw aluminium ramen en deuren raden wij u aan een onderhoudscontract af te sluiten. Het verlenen van preventief onderhoud zorgt vooral voor veilig en optimaal functioneren van uw aluminium ramen en deuren.

AL MEER DAN 45 JAAR INNOVATIEF