Gesponsorde tribunestoeltjes: nog 30 te gaan

Met deze actie ondersteund de sponsorcommissie de bouw van het nieuwe clubhuis. Begin juni waren er al 205 van de beschikbare 252 stoeltjes gesponsord. Van deze 205 stoeltjes worden er 175 door plaatselijke en regionale bedrijven gesponsord. Hiermee laten onze sponsoren merken S.V. Nieuwleusen een warm hart toe te dragen.

De overige 30 stoeltjes werden gesponsord door enthousiaste leden en vrijwilligers die op deze manier ook willen bijdragen aan de realisatie van het nieuwe clubhuis.
Zij ondersteunen hiermee ook de groep vrijwilligers die wekelijks druk zijn met het realiseren van ons mooie nieuwe clubhuis. Via dit persbericht wil de sponsorcommissie leden, supporters, ouders / verzorgers en vrijwilligers oproepen ook een steentje bij te dragen aan deze actie.

Nog ruim dertig stoeltjes te gaan. Help ons en onze club.
De actie loopt nog tot 1 september 2018.

De stoeltjes zijn te bestellen via: www.svnieuwleusen.nl/tribunestoel of kijk op onze website bij het menu Sponsors.
Een email sturen ook naar sponsoring@svnieuwleusen.nl

De sponsorcommissie wordt bij het realiseren van het logo, naam of tekst op de tribunestoeltjes bijgestaan door TAS Stadionreclame van Dalfsenaar Bjorn de Vries. Bjorn heeft samen met ASC ‘62 en SV Dalfsen ook de stoeltjesreclame in Dalfsen op onze oude tribune verzorgt.
De samenwerken tussen TAS Stadionreclame en S.V. Nieuwleusen werd bezegeld met het tekenen van het sponsorcontract.

Nogmaals help ons en onze voetbalclub. En draag ook een steentje bij aan de bouw van onze nieuwe clubhuis. Waar wij straks met z’n allen super trots op zullen zijn.

Op bovenstaande foto de contractondertekening met TAS stadionreclame

Bjorn de Vries (eigenaar TAS stadionreclame) en Henry v.d Woude (voorzitter sponsorcommissie) ondertekenen het contract.
Verder de leden van de sponsorcommissie:
Thomas Schottert, Elsbeth Lenderink – Bloemers, Hendrik Jan Huzen (wijst naar de oranje tribunestoeltjes waar de logo’s, tekst of naam op komen) en Herik Kin. En op de stoeltjes Annelies Kooiker–Westrik en Manon Klomp. Op de foto ontbreken de sponsorcommissieleden: Gerrit Luttels, Janco Aalbers en Marinus van Riezen.