René Hake spreker tijdens sponsoravond Dalfser voetbalverenigingen

FC Twente-trainer René Hake is een van de gastsprekers tijdens de gezamenlijke sponsoravond van SV Dalfsen, ASC’62 en S.V. Nieuwleusen. Op donderdag 6 oktober is hij te gast in Auberge ’t Asje aan de Haersolteweg 15 in Dalfsen. Hake geeft invulling aan het programma, samen met zesvoudig Oranje-international René Eijkelkamp. SV Dalfsen, ASC’62 en S.V. Nieuwleusen zijn de vele sponsoren zeer erkentelijk voor de trouwe steun. Als blijk van waardering organiseren de drie verenigingen een gezamenlijke avond. Alle sponsoren hebben hiervoor een uitnodiging ontvangen en zijn van harte welkom om een partner, collega of introducé mee te nemen. Zij hebben bovendien de gelegenheid om Hake en Eijkelkamp vragen te stellen over de actualiteiten binnen de voetbalwereld, waar het duo genoeg over te vertellen heeft.

Zo maakte René Hake de turbulente periode van FC Twente van zeer dichtbij mee. In 2015 begon hij als assistent-trainer bij de club, die op dat moment al in financieel zwaar weer zat. Na het ontslag van hoofdcoach Alfred Schreuder nam Hake het stokje over. De club balanceerde op de rand van de afgrond, werd door de rechter naar de Jupiler League verwezen, maar wist wonderwel toch te overleven op het hoogste niveau.

Dalfsenaar René Eijkelkamp brak op het hoogste niveau door bij Go Ahead Eagles. Vervolgens maakte hij goals voor FC Groningen, KV Mechelen, Club Brugge, PSV en Schalke 04. Ook speelde de spits zes keer voor het Nederlands elftal. Na zijn actieve carrière ging hij verder als assistent-trainer, een rol waarin hij bij PSV, FC Twente en Vitesse samenwerkte met Fred Rutten. Ook was Eijkelkamp als spitsentrainer met Oranje actief op het EK van 2012. SV Dalfsen, ASC’62 en S.V. Nieuwleusen hopen alle sponsoren en hun partner, collega of introducé te begroeten op donderdag 6 oktober.

Voor de sponsoren vanuit Nieuwleusen rijdt er een bus, mocht je hiervan gebruik willen maken geef dit dan aan bij de opgave. De bus vertrekt om 19.45 uur vanaf de parkeerplaats bij S.V. Nieuwleusen. Sponsoren kunnen zich opgeven via: sponsoring@svdalfsen.nl, sponsorcommissie@asc62.nl of sponsoring@svnieuwleusen.nl. Programma

20.00 uur Ontvangst
20.15 uur Welkomstwoord