S.V. Nieuwleusen zoekt vrijwilligers! Iets voor jou?

V.l.n.r.: Kars Odink, Klaas Kreule, Wim van Dijk, Laura Krul, Hendrik Jan Huzen, Erna Westerik, Herman Vrieling, Geesje Tempelman, Erwin Van Leussen, Nathalie Mijnheer, Ronni Schuurman, Elsbeth Lenderink, Dinant Bollemaat, Gerrit Evenboer, Eef de Weerd, Annelies Kooiker, Manon Klomp, Christiaan Leeuwenkuijl, Ciska Beltman, Ernst Bollemaat en Herman van den Berg

Interesse? Klik hier voor onze vacaturepagina.

Wij benadrukken dat je na het aanmelden nog nergens aan vast zit. Wij nemen eerst contact met jou op en gaan graag met je in gesprek. Daarna beslis je of je de functie wilt vervullen.

Ben je al vrijwilliger en wil je een gesprek over je huidige functie? Of heb je belangstelling voor een andere vacature? Geef dit dan aan via deze pagina. Wij nemen dan contact met je op.

Vragen?

Heb je vragen? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Dit kan per mail naar vrijwilligers@svnieuwleusen.nl. Eventueel kan je ook ook bellen:

Kars Odink 06 25 111 608
Klaas Kreule 06 22 559 546

Ook kun jij jou vraag stellen aan één van de personen op de foto.

Organisatiestructuur

Organisatiestructuur S.V. Nieuwleusen (maart-2018)