Verslag S.V. Nieuwleusen JO11-8M – S.V. Nieuwleusen JO11-7M

Zaterdag 25 november konden de meiden van JO11-8M uitgerust beginnen aan de spannende wedstrijd tegen de andere meiden van S.V. Nieuwleusen. Een wedstrijd waar ze zich allang op aan het verheugen waren!!

Om kwart voor 10 trappen de dames af en is het direct voor beide partijen zoeken naar de juiste verdeling, na 21 minuten zoeken naar de juiste strategie is daar Meike die het prachtige overspeelwerk van Anniek en Jorinde afmaakt. Het lijkt een mooie strijd te gaan worden, helaas heeft de tegenstander ook een strategie bedacht en moeten onze dames plots ook gaan verdedigen, het lijkt ineens een moeilijke pot te gaan worden.

Na een peptalk van alle aanwezigen aan de kant gaan de meiden weer fanatiek het veld in zoals wij van ze gewend zijn. Helaas duurt het nog geen 2 minuten of daar is de gelijkmaker. 1-1. Onze meiden gaan er weer met volle vaart in en Anniek lost een schot op doel, deze kaatst via de keeper zo op de voet van Meike die hem hierdoor prachtig in kan schieten, 1-2.

Nog geen 11 minuten na rust is daar onze Mae, ze heeft de bal en die is van haar en niet van de tegenstander, Meike staat mooi vrij en na een prachtige voorzet van Mae is daar de 1-3!!

Na een goede block van Lois komt de tegenstander nog een keertje op haar en Merel  staat tweede helft in de goal, (onze vaste keeper Larissa heeft haar hand geblesseerd )  af, 2-3 is de stand van 42 minuten voetballen. De meiden zijn helemaal op, ze hebben alles gegeven maar het was het allemaal waard!

Volgende week spelen onze dames een thuiswedstrijd tegen Berkum om 09.30 uur, komt allen, de wedstrijden van deze dames zijn de moeite waard! Iedere wedstrijd is een feestje om te kijken!!