S.V. Nieuwleusen JO13-2 weet ook van WVF te winnen

Na een vliegende start van de competitie was het de afgelopen twee weken vakantie voor de JO13-2 en hopen we dat het goede spel wordt meegenome. Vandaag dan ook de thuiswedstrijd tegen het stugge WVF. De eerste wedstrijd in September werd met 2-0 gewonnen.

De thuisploeg begint sterk aan het duel en dringt WVF ver terug op eigen helft, maar echt gevaarlijk kan de ploeg nog niet worden. Na 10 minuten krijgt WVF meer grip op de wedstrijd wat leidt tot de grootste kans tot nu toe wanneer de spits 1:1 met Hidde komt. Hidde verkleint zijn doel goed waardoor de inzet naast beland. De oranjehemden lijken wakker geschud want een snelle aanval over rechts zorgt ervoor dat Storm met een prima pass Levi wegstuurt. 1:1 op met de keeper faalt de middenvelder niet en is het in de de 12e minuut 1-0!

De thuisploeg houdt vervolgens goed de druk en is het in de 14e minuut Sander die snoeihard uithaalt nadat Jorn goed het overzicht bewaarde, 2-0. Het tweede kwartier zijn er over en weer wat kansen en beproeven Jorn en Thomas het vanuit de 2e lijn. De schoten treffen helaas geen doel en gaan we met 2-0 naar de thee.

In de tweede helft is het WVF dat een sterk begin kent. In de 28e minuut wordt de aansluittreffer gemaakt en in de 41e minuut zelfs de 2-2. Voor het laatste kwartier gaat de thuisploeg er nog eens goed voorstaan en zien we eindelijk het goede spel weer terugkomen. In de 53e minuut is het Mats die de 3-2 op het scoreboard gezet na opnieuw goed voorbereidend werk van Storm met een dito pass. Matchwinner Mats lijkt zijn energie te hebben gespaard want in de 55e minuut is het vanuit een gelijke situatie Levi die Mats bediend. 1:1 met de keeper wordt er niet gefaald en word de eindstand van 4-2 op het scorebord gezet!

JO13-2 weet ook vandaag de 3 punten te behouden. De ploeg speelde bij vlagen goed voetbal maar was het op bepaalde momenten te onrustig aan de bal, waardoor de gasten terug in de wedstrijd konden komen.

Volgende week speelt de ploeg om 11:00 uur uit in Zwolle-Zuid tegen ZAC JO13-2.