2017-2018

Meiden van S.V. Nieuwleusen JO11-8M pakken ook in Wijthmen de volle buit !

Zaterdag 18 november speelde S.V. Nieuwleusen JO11-8M op sportpark de Elshof in Wijthmen tegen JCHW JO11-3.

Helaas viel er niet alleen neerslag en stond er een koude wind. In de eerste helft lieten de meiden zich overrompelen en waren vrij afwachtend,  het is toch best spannend aan beide kanten. Na een schot op doel door Mae welke er helaas niet ingaat is daar Meike die de bal er na 11 minuten spelen in knalt!! Maar dan een minuut later is daar al de gelijkmaker, onze keeper Larissa is helaas nog geen 2 meter lang en de tegenstander vliegt door onze verdediging heen, een tegendoelpunt om de meiden wakker te schudden!!

Na een flinke peptalk in de rust, gingen de meiden er weer helemaal voor en na een kwartier spelen in de tweede helft hebben de meiden het vuur weer in de sloffen en dat blijkt; Merel scoort na een prachtig samenspel van Jorinde en Nathalie! Nog geen minuut daarna is de bal uit en Anniek mag hem ingooien, ze gooit hem prachtig voor de voeten van Jorinde die hier wel raad mee weet en zo is het 1-3. Zelfs de zon begon even te stralen, hierna volgt nog meer mooi voetbal, prachtige kansen ook voor de tegenstander maar onze verdediging en keeper wisten te blijven staan en zorgen ervoor dat er geen doelpunt meer doorheen kon komen. Meike vond het nog niet genoeg en maakte af waar ze mee  begonnen was, 5 minuten voor tijd scoort zij de 1-4!!!

Volgende week spelen de meiden een op ons eigen prachtige sportpark het Klaverblad tegen de andere meiden van S.V. Nieuwleusen, namelijk de JO11-7M, komt u ze allemaal aanmoedigen om 09:45, de meiden gaan er een topwedstrijd van maken!