1e selectie sluit seizoen af in Venray

S.V. Nieuwleusen 1 heeft het succesvolle seizoen afgesloten met het traditionele weekendje weg. Het noord-Limburgse Ysselsteyn in de buurt van Venray was door het organiserende duo Lars en Reinier uitgekozen als bestemming. Nadat dit duo met enkele handlangers op vrijdag al vroeg was vertrokken om intrek te nemen in vakantieboerderij De Pionier, druppelde de rest van de spelersgroep in de loop van de middag en avond binnen. Na een barbecue en enkele pilsjes werd de dag afgesloten bij de ‘Duitse avond’ in de lokale feesttent.

De volgende ochtend arriveerde de trainersstaf al vroeg en toen de vrijdagavond grondig geëvalueerd was, vertrok het gezelschap naar het nabijgelegen Arcen voor een bezoek aan de Hertog Jan-brouwerij. Daar volgden een rondleiding met uitgebreide uitleg over het brouwproces en, vooruit dan maar, wederom een aantal biertjes. Terug in De Pionier werd een ceremonie, in de vorm van speeches, afscheid genomen van het trio Robbert Veenstra, Erwin Dijk en Rob Muller, alvorens het Chinese buffet werd aangerukt.
Bij het kampvuur werd vervolgens het seizoen nog eens uitgebreid geanalyseerd, waarna een bezoek aan het Venrayse nachtleven de avond afsloot.
De volgende dag restte niets anders dan de thuisreis richting Nieuwleusen te aanvaarden.

De eerste selectie kan na de promotie naar de tweede klasse terugkijken op een geslaagde seizoensafsluiting en wil de Club van 100 hartelijk bedanken voor de financiële bijdrage.