Zeer gezellige vrijwilligersbarbecue

Op zaterdag 21 april 2018 werd er voor de vrijwilligers en hun partners een avond georganiseerd om hun te bedanken voor hun inzet. Er werd gezorgd voor een hapje en een drankje, er was muziek en het rad van avontuur. Het hapje, bestond uit een compleet verzorgde barbecue door Slagerij Kouwen, wat zeer goed in de smaak viel. De selectiespelers en kader waren bereid gevonden om de vrijwilligers van een drankje te voorzien. Muziek werd mede mogelijk gemaakt door R&D DJ, met Paul Brinkman als DJ. Paul verzorgde tevens het rad avontuur, waarbij weer leuke prijsjes waren te winnen. Met bijna 200 bezoekers, was dit een zeer geslaagde vrijwilligersbarbecue. Het fantastische weer tijdens deze dag zorgde er voor dat de mensen ook buiten konden zitten. Om die reden waren dan ook een aantal tenten opgezet en stonden er tafels en stoelen klaar. Voorzitter Erwin van Leussen nam aan het begin van de avond het woord om alle vrijwilligers toe te spreken en hun te bedanken voor hun inzet. Het bleef tot het einde toe zeer gezellig en de sfeer zat er goed in.

De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde avond en hoopt dat iedereen net als de organisatie met een tevreden gevoel naar huis is gegaan.

Klik hier voor de foto’s 😉