Zeer geslaagde seizoensafsluiting JO19-1.

Op zaterdag 6 juli jl. heeft  S.V. Nieuwleusen JO19-1 het seizoen 2020/2021 afgesloten in de vorm van een leuke middag paintballen in Giethoorn, gevolgd door een heerlijke barbecue. Het afgelopen seizoen mocht JO19-1, als eerste team in geschiedenis van onze prachtige club, deelnemen aan de 4e divisie. Deze geweldige primeur werd helaas afgebroken door Corona. Dit was een enorme aderlating voor iedereen die betrokken was bij ons team, want wat had het een mooi seizoen met geweldige momenten kunnen worden.

Die geweldige momenten zijn wel beleefd maar hebben even op zich laten wachten. Het seizoen begon met een aantal harde nederlagen die de teamgeest flink had aangetast. Echter maken zware tijden sterke mannen en zo ook een sterke selectie die bereid was alles voor elkaar te geven op het veld. Dit heeft zich getoond in een reeks van mooie overwinningen die het zelfvertrouwen omhoog bracht en het seizoen nieuw leven inblies.

Gedurende de lockdowns konden we gelukkig door blijven trainen, wat ervoor gezorgd heeft dat de selectie fit en op niveau bleef. Dit kunnen zowel de 1e als 2ejaars spelers goed gebruiken om zich komend seizoen te laten gelden. Al met al was het een leuk seizoen dat een sterke band heeft gecreëerd binnen de groep die niet zomaar verloren gaat!

Wij willen graag de Club van 100 bedanken voor de bijdrage en de familie Koets bedanken voor de gastvrijheid, het was een teamfeest om nooit te vergeten! Nu rest er een zomer om tot rust te komen en ons voor te bereiden op komend seizoen die we weer als vanouds kunnen gaan beleven met onze club.

Spelers JO19-1.