Zeer geslaagde Pub Quiz Team JAN

Vrijdagavond 11 januari organiseerde Team JAN in samenwerking met S.V. Nieuwleusen een Pub Quiz in de kantine van S.V. Nieuwleusen. De Pub Quiz werd gesponsord door http://www.mistersmart.nl. Het idee om samen een activiteit te organiseren voor de stichting ALS ontstond afgelopen zomer. Team JAN (familie De Weert) gaat 29 mei a.s. meedoen aan de Tour du ALS om zo geld op te halen voor onderzoek en betere zorg voor ALS-patiënten en hun familie én om Jan te gedenken die 10 jaar geleden overleed aan de gevolgen van de ziekte ALS.
Jan heeft van seizoen ‘95/’96 tot en met seizoen ‘99/’00 deel uitgemaakt van het 1e elftal van S.V. Nieuwleusen. Voor S.V. Nieuwleusen aanleiding om samen een activiteit te organiseren om zo een bijdrage te leveren aan dit goede doel.
Afgelopen vrijdagavond mochten we 24 teams verwelkomen in de kantine van S.V. Nieuwleusen. Mede dankzij het enthousiasme van de vele teams, het kantinepersoneel van S.V. Nieuwleusen en de enthousiaste presentatie van Paul Brinkman was het een geslaagde avond! Winnaar was het team Linette & Co met 88 punten, bestaande uit Linette, Erwin, Jeroen & Erwin. Zij gingen naar huis met een dinerbon van 50 Euro, beschikbaar gesteld door Koop en Marjo van Restaurant de Viersprong. De tweede plek was voor Team Nooitvaneheurd met 87 punten, bestaande uit Annelies, Klaas, Kim en André. Zij ontvingen 4 VIP-kaarten voor de wedstrijd S.C. Heerenveen tegen PEC Zwolle, beschikbaar gesteld door JAKO sportkleding. De troostprijs was voor team Frits, bestaande uit Luuk, Gé, Egbert & Bea.
Tijdens de pauze werd aan het Rad van Avontuur gedraaid, waarvoor mooie prijzen beschikbaar waren gesteld door een groot aantal ondernemers uit Nieuwleusen.
Naast de opbrengst van de Pub Quiz en het Rad van Avontuur, stelde S.V. Nieuwleusen een deel van de opbrengst van de consumpties beschikbaar voor stichting ALS. De totale opbrengst van de avond kwam op bijna € 1.800,–!!
Informatie over de Tour du ALS is te vinden op: www.tourduals.nl/team/team-jan