Zeer geslaagde feestweek opening clubhuis

Woensdag 28 augustus is het nieuwe clubhuis officieel in geopend door wethouder Jan Uitslag van de gemeente Dalfsen. De hele week stonden er diverse activiteiten op het programma. Op donderdagavond was er voor de junioren een voetbalquiz en een chinees buffet.

Klik hier voor de foto’s van de voetbalquiz.

Vrijdagmiddag vermaakten de pupillen zich met een FIFA-toernooi. Klik hier voor de foto’s.

Op vrijdagavond trad op het buitenpodium de feestband Plork en de Aannemers op. De band kreeg de sfeer er goed in. Het clubhuis werd weer symbolisch geopend door Erwin van Leussen en de dochter van de oprichter van S.V. Nieuwleusen Alie Kaal-Bosch.

Klik hier voor de foto’s van Plork en de Aannemers.

De jaarlijkse open dag op zaterdag kan wederom als zeer geslaagd worden bestempeld. Bij Jong Oranje waren er weer vele jeugdige voetballiefhebbers aanwezig die de eerste schreden op het voetbalveld maakten. Aan het eind van de training van Jong Oranje kregen ze een shirt en bal. Ook waren Bob en Bella aanwezig bij de training en die na afloop in het nieuwe clubhuis een vrolijke voorstelling verzorgden.

Klik hier voor de foto’s van Jong Oranje

Klik hier voor de foto’s van Bob en Bella.

Voor de jeugd was er verder de gehele dag een springkussen aanwezig.

In het kader van de opening van het nieuwe clubhuis konden mensen van de ochtend tot in de middag een kijkje nemen in het nieuwe clubhuis.
Om 14:30 uur stond de bekerwedstrijd van het eerste elftal op het programma, zij namen het op tegen de mannen van V.V. Wilsum. Hoewel het de eerste helft nog wat moeizaam verliep en op een 0 – 1 achterstand kwamen, hebben de oranjehemden dit in de tweede helft vakkundig rechtgezet en wisten zij het net van de tegenstander maar liefst 5 keer te vinden, wat ook de eindstand van 5 -1 opleverde.

In de genodigdetent voor de sponsoren en jubilarissen was het zeer gezellig. Zo’n 80 sponsoren maakten gebruik van de uitnodiging.

Rond kwart over vijf begonnen de plechtigheden, waarbij het benoemen van Jan Pasman tot erelid v, het meest uit het oog springende gebeurtenis van deze dag was. Uiteraard werden ook dit jaar weer de jubilarissen gehuldigd en werden de bouwvrijwilligers in het zonnetje gezet. Er werd afscheid genomen van een viertal trainers, David Leeuw als hoofdtrainer van het eerste, Nico Guchelaar van Dames 1. Helaas konden John Sijbom (assistent trainer van het eerste elftal) en Jeroen Kloeke niet aanwezig zijn. Ook werden de topscorers van het seizoen 2018-2019 bekend gemaakt en een prijs overhandigd, bij de heren was dat Mike Mijnheer en bij de dames was dat Manon Klomp.

Nadat de plechtigheden voorbij waren, was er tijd voor muzikaal entertainment in de vorm van zanger Orlando (de meesten kennen hem wellicht beter als zwarte Jannes), hij zorgde voor een gezellige sfeer bij jong en oud. DJ’s R&D zorgden in de middag en na het optreden van zanger Orlando voor de muziek die ook goed in de smaak viel, waardoor het nog tot in de late uurtjes gezellig bleef, eerst buiten en door een regen- en onweersbui later ook in het clubhuis.

Klik hier voor de foto’s van de Open Dag.

Kortom het was een zeer geslaagde feestweek.