Zeer geslaagd paasvoetbaltoernooi 2018

Woensdagmiddag 4 april was het traditionele Paasvoetbaltoernooi voor kinderen van de basisscholen. De deelnemers hebben zich een middag prima vermaakt op het sportpark. De velden lagen er goed bij en de supporters konden genieten. Dit jaar waren er 272 deelnemende kinderen

De kinderen werden zoveel mogelijk bij klasgenoten en bij leeftijdsgenoten ingedeeld. Bij de groepen 1 en 2 speelden de meisjes en jongens in gemengde teams met elkaar. In de hogere groepen gescheiden van elkaar in aparte poules.

De deelnemers kregen drinken, tractatie en een herinneringsvaantje. Ruim 50 vrijwilligers stonden klaar om het toernooi in goede banen te leiden. Maar liefst zeventien vrijwilligers kwamen van het Agnieten College en mochten wedstrijden fluiten en teams begeleiden.

Klik hier voor de foto’s

Wij zijn ontzettend blij, dat de vrijwillig(st)ers en de kinderen weer een mooie voetbal middag hebben gehad. Wij willen speciaal alle vrijwilligers en het Agnieten College (klas 3b), die aan deze middag hebben meegeholpen hartelijk bedanken.

De Toernooicommissie S.V. Nieuwleusen