S.V. Nieuwleusen jeugdteams actief in halve finales KNVB Beker

Aanstaande zaterdag 20 april is het weer bekerweekend en staan de halve finales op het programma.
Maar liefst 3 jeugdteams uit de S.V. Nieuwleusen zullen gaan strijden om een felbegeerde plek in de bekerfinales die op 1 juni zullen worden gespeeld.

Jeugd Onder 11 (JO11) Categorie
In deze categorie zal S.V. Nieuwleusen JO11-4 gaan strijden om een plek in de bekerfinale. Ze spelen uit, in en tegen Heerde JO11-2.
JO11-4 kent vooralsnog een prima seizoen en bevindt zich in een fantastische flow. Momenteel bezet het team de 2e plek in de competitie.
Onlangs werd op eigen terrein de koploper WVF met 5-1 opzij gezet en is de achterstand nog maar 2 punten.
Zaterdag zullen de boys dan ook alle support langs de lijn nodig hebben!

Jeugd Onder 9 (JO9) Categorie
In deze categorie strijden de meiden van S.V. Nieuwleusen JO9-4M om een plek in de JO9 bekerfinale. Deze oranjeleeuwinnen spelen THUIS om 10:00 uur tegen Heino JO9-3.
Na een goede najaarscompetitie en kampioenschap in de zaal, promoveerde het team. In de kwartfinale wisten de meiden Go Ahead Kampen JO9-6M met maar liefst 10-1 te verslaan.
Heino zal zeker andere koek zijn, maar deze power girls zullen er op gebrand om de finale te gaan halen.
Daarvoor zijn ze zaterdag dan ook alle support langs de lijn nodig!

Jeugd Onder 8 (JO8) Categorie
In deze categorie zal S.V. Nieuwleusen JO8-1 gaan strijden om een plek in de JO8 finale. Deze wedstrijd stond ook gepland op 20 april maar is, in verband met de meivakantie, op verzoek van de tegenstander verplaatst naar woensdagavond 8 mei om 18:30 uur, THUIS.
Ook deze jongens + meisje maken een geweldig seizoen door. Na een goede najaarscompetitie werden de boys + girl kampioen in de winterzaalcompetitie en maakten promotie naar de 2e klasse waar tot dusver 7 van de 8 wedstrijden werden gewonnen.