2019-2020

Winst voor S.V. Nieuwleusen VR. 1

Zaterdag 28 september gingen de dames de strijd aan tegen SVM Marknesse. In de eerste minuut zit Nieuwleusen er kort op. Een aanval volgt, Manon Klomp en geeft een mooie voorzet. Helaas kan Daphne Schouten net niet bij de bal en is het een keeperbal. SVM zet steeds meer druk op de achterhoede.
Een goede bal van Arjenne Aalbers komt terecht bij Anja van Kester. Anja doet een voorzet maar de bal komt terecht bij de tegenstander. In een sterk duel krijgt S.V. Nieuwleusen een vrije trap. De bal belandt in de 16 en tot wel 4 keer toe weet de verdediging een bal van Anja te stoppen. Helaas geen goal dus..

Met rust blijft het 0-0 maar Nieuwleusen heeft zeker de overhand in het spel.

De tweede helft beginnen we met een dikke regenbui. Toch weet Anja zich door de achterhoede heen te werken en schiet ze de bal over de keeper in de goal. 0-1!!!
In een volgende actie komt er een paas van Rianne Eleveld op Manon Klomp, de keeper zit er helaas kort op.
Daphne Schouten neemt een corner, Anneke Schottert maakt de bal af. Volgens de scheids is het een goal. De dames zakken terug. Echter wordt de scheids beïnvloed door de tegenstander en wordt de goal afgekeurd. Dit zorgt voor frustratie bij S.V. Nieuwleusen. We spelen met name op onze eigen helft. Aan het einde was het nog erg spannend maar Nieuwleusen weet zich staande te houden. Eindstand 0-1!