Werken en ook nog eens S.V. Nieuwleusen ondersteunen

Ben jij op zoek naar (vakantie)werk en wil je ook graag S.V. Nieuwleusen financieel ondersteunen? Solliciteer dan nu bij Stiptwerk uitzendbureau. Wanneer jij via ons aan het werk gaat, help je daar je club mee!

Hoe werkt het?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe medewerkers voor onze opdrachtgevers. Dat kan voor een vaste baan zijn, maar ook voor tijdelijke klussen en vakantiewerk.

Wanneer jij je bij Stiptwerk aanmeldt voor werk, dan gaan wij op zoek naar een leuke baan voor je. Al onze opdrachtgevers zijn actief in de regio Nieuwleusen/Staphorst en zijn actief in veel verschillende sectoren. Denk hierbij onder andere aan productiewerk, magazijnwerk en administratieve en commerciële functies.

Wanneer jij via ons gaat werken wordt er voor elk gewerkt uur een bedrag van € 0,10 overgemaakt op de bankrekening van S.V. Nieuwleusen ten behoeve van de Jeugdafdeling. Hier zit geen limiet aan, dus de bedragen kunnen flink oplopen!

Aanmelden!

Mail ons je cv via staphorst@stiptwerk.nl en wij nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek. Geef bij dit gesprek aan dat je via S.V. Nieuwleusen reageert.

Contactgegevens

Stiptwerk uitzendbureau
Gebouw De Piramide
Wethouder Ohmannstraat 6
7951 SB Staphorst

0522 – 746 222
info@stiptwerk.nl