S.V. Nieuwleusen wint oefenwedstrijd van ’s Heerenbroek

Zaterdag 19 januari werd de competitiewedstrijd uit tegen BSVV afgelast. S.V. Nieuwleusen speelde thuis een oefenwedstrijd tegen 4e klasser ’s Heerenbroek en won deze met 3-1.
Na een 0-0 ruststand kwam S.V. Nieuwleusen vlak na rust door een eigen doelpunt op een 1-0 voorsprong. Twee minuten later was het door een blunder in de verdediging alweer gelijk: 1-1. Bas Evenboer scoorde een kwartier voor tijd de 2-1 en in de laatste minuut bracht hij ook de eindstand op het scorebord.
A.s. zaterdag 26 januari speelt S.V. Nieuwleusen thuis de competitiewedstrijd tegen de nummer twee S.V. Marknesse. Om aansluiting met de top te behouden zal deze wedstrijd gewonnen moeten worden. De wedstrijd begint om 14.30 uur.