Wat gaat bij S.V. Nieuwleusen wel door na de nieuwe Coronamaatregelen?

Maatregelen per 14 oktober 22:00u:

Het kabinet heeft dinsdagavond 13 oktober wederom extra maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze extra maatregelen gaan in vanaf woensdag 14 oktober 22:00u en gelden vooralsnog voor de komende vier weken. Voor S.V. Nieuwleusen betekent dit op hoofdlijnen:

• Alle competities worden voor de komende vier weken stilgelegd.
  • Seniorenteams mogen alleen trainen in groepen van vier personen en met onderling 1,5 meter afstand.
  • Voor jeugdteams(ook JO19) geldt geen beperking in de groepsgrootte en de onderlinge afstand tijdens de training. Zij mogen onderling trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging.
  • Het clubhuis en de kleedkamers zijn gesloten.
  • Geen publiek toegestaan op sportpark ’t Klaverblad.

Zie ook de veelgestelde vragen op de site van de KNVB: https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59625/veelgestelde-vragen-over-het-coronavirus-en-voetbal

Volop activiteiten voor de jeugd op sportpark ‘t Klaverblad.

Hoewel er de komende periode helaas niet meer in competitieverband gevoetbald kan worden, is er voor de jeugdige voetballers en voetbalsters  gelukkig een alternatief programma voor de zaterdagen. Op dit moment is de Voetbaltechnische commissie van S.V. Nieuwleusen samen met de trainers en begeleiders hard bezig om een sportief en uitdagend programma voor de zaterdagen samen te stellen. Voor zaterdag 17 oktober staat er al een mix-toernooi gepland voor de JO19 jeugd. Uiteraard wordt er bij alles rekening gehouden met de opgestelde coronaprotocollen door overheid en KNVB. Door de week blijven de reguliere trainingen natuurlijk gewoon doorgaan. Dit geldt ook voor de voetbalschool op vrijdag en Jong Oranje op de zaterdagen. Spelers en speelsters van de jeugdteams worden door hun trainers en leiders geïnformeerd over de activiteiten die op de zaterdagen georganiseerd worden. Ook in deze lastige tijden geldt op sportpark ‘t Klaverblad: ‘Samen Oranje’.

Ben je geen lid van S.V. Nieuwleusen dan kun je vrijblijvend kennismaken met onze club en de voetbalsport bij Jong Oranje en de Voetbalschool.