Wassen voor het goede doel

Zaterdag 6 februari a.s., van 8.30 uur tot 17.30 uur,  komen de spelers en kaderleden van het 1e elftal, bestuursleden en leden van de sponsorcommissie in actie. Bij hoofdsponsor Autobedrijf Zieleman, Burg. Backxlaan 206 in Nieuwleusen gaan zij auto’s wassen voor het goede doel. De opbrengst komt volledig ten goede aan de Stichting Hand in Hand en S.V. Nieuwleusen.

Doordat in 2020 het Hand in Hand voetbaltoernooi door Covid-19 niet door kon gaan is voor deze stichting gekozen.

De Stichting Hand in Hand heeft als doelstelling om gehandicapte inwoners, langdurig zieken en ernstig zieken in Nieuwleusen en omgeving met de kerst een steuntje in de rug te geven. Ook bieden zij hulp als de officiële instanties dit niet kunnen geven.