Vrouwen 1 wint tweede bekerwedstrijd tegen JCHW

Donderdag 5 september speelden Vrouwen 1 om 20.00 uur uit in Hoonhorst. Het eerste kwartier zette JCHW aardig wat druk, waardoor de dames niet hun eigen spel konden spelen. Daarna speelden de dames van Nieuwleusen meer opbouwend. Vanuit Elsbeth en de achterhoede werd er opgebouwd en waren de dames weer met hun eigen spel bezig.

Er zijn mooie aanvalsmogelijkheden gecreëerd, door onder andere Laurie Hoekstra, die haar debuut maakte deze wedstrijd. Tevens gaf zij nog een paar mooie voorzetten richting doel van de tegenstander. In de laatste paar minuten van de eerste helft scoorde Daphne Schouten de bal over de keeper heen vanaf een afstandje en yesss, de 0-1!

De tweede helft kwam Sanne erin voor Alice. Sanne kwam voorin te staan, waardoor Anneke terugschoof naar het middenveld. Halverwege de tweede helft kwam Alice er weer in voor Rianne. Ook Melissa Roeberts en Phyllis Hilberink werden in het begin van de tweede helft gewisseld voor Kim Eikelboom en Arjenne Aalbers.

De tweede helft begon en JCHW zette druk op de dames. Dit hadden de dames gelijk door en kregen grip op hun eigen spel. Ook de tweede helft heeft Nieuwleusen mooie opbouwende acties laten zien. Uiteindelijk zijn er veel kansen gecreëerd, die wel tot doelpunten hadden moeten leiden, maar deze werden helaas niet afgemaakt. Het bleef 0-1, maar toch drie punten binnen!

Zaterdag 14 september spelen we uit tegen Hellendoorn VR1 om 15.00 uur.
Alle supporters zijn van harte welkom!