Vrouwen 1 verliest van WHC Wezep

Zaterdag 22 september stond de uitwedstrijd in Wezep tegen WHC op het programma voor Vrouwen 1 (VR1) van S.V. Nieuwleusen.
Een paar minuten na het fluitsignaal komt de regen met bakken uit de hemel, maar S.V. Nieuwleusen zit kort op de tegenstander. De dames van Nieuwleusen komen aan het einde van de eerste helft goed op gang. In de 38e minuut valt er een doelpunt voor S.V. Nieuwleusen, wanneer Manon Klomp een assist krijgt van Leona Noordman, 0-1.
Anneke Schottert doet nog een poging te scoren via een corner maar helaas mocht dit niet zo zijn. In de 43e minuut komt de tegenstander snel op het doel af. Keepster Annelies Kooiker probeert de bal nog te stoppen maar de aanval zorgt voor een doelpunt voor WHC, 1-1, wat tevens de ruststand is.

Na de rust is het weer rugnummer 11 van WHC die ons doel weet te vinden en zij schiet raak, 2-1. De dames van S.V. Nieuwleusen zitten er nog niet helemaal in. Na een snelle actie komt Manon Klomp op via de zijlijn. Ze probeert in samenspel met Lisanne Visscher het doel te vinden maar deze bal mist helaas het doel. De volgende actie van Manon Klomp zorgt voor een gevaarlijke corner, deze mocht er helaas niet ingaan.
De damens van WHC komen weer op en schieten over de keeper de 3-1 binnen. Lisanne Visscher waagt nog een schot op goal, maar de bal komt in de handen van de keeper terecht.
Toch wordt er door Corina Wierbos nog een goal gemaakt en dit geeft de dames van S.V. Nieuwleusen moed en even lijkt het erop dat een gelijkspel erin zit. WHC maakt aan deze illusie echter snel een einde doordat opnieuw de nummer 11 de bal in het net weet te plaatsen, 4-2.
Dit is ook de eindstand van de scheidsrechter fluit de wedstrijd voor het einde en blijven de punten vanmiddag bij WHC.