Volop voetbal op sportpark ´t Klaverblad.

Op de eerste zaterdag na de persconferentie van onze Minister President, waar bekent werd gemaakt dat de voetbal competities voor het amateurvoetbal tenminste 4 weken stil worden gelegd, werd er  door de jeugd van S.V. Nieuwleusen toch nog volop gevoetbald op ’t sportpark Klaverblad. Uiteraard binnen de richtlijnen van de coronamaatregelen. Voor jeugdteams (ook JO19) geldt geen beperking in de groepsgrootte en de onderlinge afstand tijdens de training. Zij mogen ook onderlinge trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging.

Zo voetbalde ons JO12-1 aangevuld met JO13-3 jongens voor het eerst op een groot veld tegen JO13-2 wat een heel vermakelijke wedstrijd opleverde.

JO12-1 aangevuld met JO13-3 tegen JO13-2.

JO13-1 had een onderling wedstrijdje georganiseerd en ook de bijna allerjongste voetballertjes die 4 tegen 4 spelen hadden zaterdagmorgen dikke pret.

Onderlinge wedstrijd JO13-1.

De jonge talenten spelen 4 tegen 4

In de middag hadden de JO19 trainers een onderling mix toernooi georganiseerd waar de jongens van JO19-1, JO19-2 en JO19-3 voor uitgenodigd waren. Zo’n 30 jongeren streden fanatiek om de eer.

Mix toernooi JO19

Ook volgende week zaterdag zal er voor onze jeugd weer tal van activiteiten plaats vinden om de jongens en meisjes naast hun normale doordeweekse trainingen ook op de zaterdagen bezig te houden, nu ze niet meer in competitie verband mogen aantreden. Helaas zonder toeschouwers maar dat maakt het plezier van de voetballers/sters er niet minder om!