Voetbalplaatjes actie bij S.V. Nieuwleusen

Beste spelers, speelsters, ouders en verzorgers

Wij als voetbalvereniging S.V. Nieuwleusen willen, in samenwerking met Plus Bakker, een leuke actie op touw zetten, namelijk een voetbalplaatjesactie. Het is de bedoeling dat we hiervoor al onze spelende leden op de foto zetten. We gaan ervan uit dat iedereen hiermee akkoord gaat, maar om hier zeker van te zijn hebben we uw handtekening nodig inzake het zogenaamde portretrecht. Leden die 18 jaar en ouder zijn, moeten zelf hun handtekening voor akkoord te zetten. Een ouder of verzorger dient te tekenen voor iedereen die jonger is.

Van de gemaakte foto’s worden stickers gemaakt, van een aantal leden wordt de foto ook gebruikt om er een prachtige poster van te maken voor de aankleding van de supermarkt en de nieuwe voetbalkantine en voor eventuele andere promotionele doeleinden in bijvoorbeeld de lokale media. Voor deze drie mogelijkheden zet u dus uw handtekening! De gemaakte foto’s worden NIET voor andere doeleinden gebruikt.

We hopen als bestuur dat u uw medewerking hieraan verleent, zodat we na afloop kunnen zeggen dat we ons als vereniging naar buiten toe op een hele positieve wijze hebben gepresenteerd.
Zeer binnenkort ontvangen de leiders van de huidige teams bericht over het hoe en wanneer. Voor de JO9 en JO11 teams zal dit zoveel mogelijk aanstaande zaterdag tijdens het pupillentoernooi plaatsvinden.

De foto’s zullen op de open dag, zaterdag 2 september, worden gemaakt. De actie zelf zal in het einde van het jaar 2017 worden gestart.

Vriendelijke groet,

S.V. Nieuwleusen