Voetbalcompetities niet hervat

Met het oog op de aangekondigde maatregelen van het kabinet heeft de KNVB dinsdag 31 maart 2020 besloten dat de competities van het seizoen 2019/2020 niet worden hervat. 

Dit geldt voor mannen, vrouwen, jeugd, in de zaal en op het veld op alle niveau’s. De genomen maatregelen gelden tot en met 28 april. Hierdoor blijft er te weinig tijd over om de competitie uit te spelen. De KNVB heeft daarnaast aangekondigd dat er geen eindstanden worden komen. Dit betekent dat er geen kampioenen, promovendi en degradanten zijn. Het nieuwe seizoen 2020/2021 wordt in dezelfde indeling gestart. 

Mochten het voor de zomer toch weer veilig zijn om te voetballen en de overheidsmaatregelen worden om die reden afgeschaald dan ondersteunt de KNVB de verenigingen graag met het organiseren van activiteiten zoals toernooien en oefenwedstrijden. Het bestuur van S.V. Nieuwleusen houdt derhalve de maatregelen scherp in de gaten en heeft contact met de overige verenigingen van de gemeente Dalfsen zodat wedstrijden geregeld kunnen worden zodra dit weer mogelijk is.