Vasse Hoveniersbedrijf sponsor van JO11-1.

Vasse Hoveniersbedrijf heeft JO11-1(Jongens onder 11) nieuwe shirts aangeboden.

Vasse Hoveniersbedrijf is een creatief bedrijf dat zich onderscheidt in het ontwerpen en aanleggen van tuinen en terreinen in een stijl zoals u dat van ons verwacht.
U vindt op onze website http://www.vassehoveniersbedrijf.nl een impressie van wat we doen en waar we voor staan. Omdat u als toekomstig tuinbezitter een bepaalde sfeer in uw tuin wilt ervaren, is het verstandig om dit vooraf goed door te spreken met uw hovenier.

Tuinontwerp

Het kan zijn dat u absoluut geen idee heeft wat u leuk vindt of wat voor soort tuin bij uw huis en omgeving past. In een eerste gesprek kunnen wij al veel voor u betekenen om samen een eerste ontwerp te realiseren. Uw woning en omgeving spelen een belangrijke factor voor de te bepalen stijl. Onze taak hierin is om mee te denken en een passend ontwerp voor u te realiseren.
Renovatie / vernieuwen tuin
Wanneer een tuin jaren niet gesnoeid is, kan het zijn dat snoei niet meer de enige mogelijkheid is om uw tuin weer in goede staat te krijgen. Een renovatie is dan noodzakelijk. Het is dan belangrijk om vooraf een gedegen plan van aanpak te maken, wij kunnen u hiermee van dienst zijn.

Onderhoud

Onderhoud van uw tuin is van groot belang om de juiste sfeer te behouden. Wij bieden diverse onderhoudscontracten aan. Voor alle onderhoudswerkzaamheden kunnen wij u een contract aanbieden, zodat u er zelf geen werk meer van heeft. Ook is het mogelijk om één of enkele werkzaamheden uit te besteden.
Als u ieder seizoen optimaal van uw tuin wilt genieten, is goed en regelmatig onderhoud van belang. Wij staan u bij in het onderhoud van uw tuin op elk gewenst gebied. Onderhoud van uw tuin is van groot belang om de juiste sfeer te behouden. Zo kun u ieder voorjaar, zomer, herfst en natuurlijk de winter genieten van wat u van uw tuin verwacht.
Mocht u nog met vragen zitten of al plannen hebben, neem dan gerust contact met ons op:
info@vassehoveniersbedrijf.nl
0529 – 48 17 55
06 – 235 01 863