Terugblik najaarsledenvergadering 2019

Op 28 november 2019 vond de jaarlijks najaarsledenvergadering plaats, er waren een kleine 50 personen aanwezig, om de jaarstukken in te zien en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen de vereniging. Zo werd er één en ander verteld over de Bert de Roo veiling de aanloop er naartoe en het resultaat die het vooralsnog heeft opgeleverd.
Enkele hoogtepunten werden uit het jaarverslag uitgelicht, door de voorzitter voetbalzaken Dinant Bollemaat en voorzitter Erwin van Leussen. De invoering van de VOG kwam tijdens deze avond aan bod. Er was ook een presentatie verzorgd door de voorzitter van de clubhuiscommissie Arjan Hoekman, over de gezondere keuzes in het clubhuis en dat zij daarbij een scan hebben laten uitvoeren door TeamFit. Zij hebben de clubhuiscommissie bijgestaan in het proces naar een gezond clubhuis. Daarbij heeft de clubhuiscommissie een bijzondere prestatie geleverd. Er werd gegaan om een bronzen certificaat binnen te slepen en dit is zilver geworden. De uitreiking van dit certificaat, waar de wethouder van sport van de gemeente Dalfsen Jan Uitslag ook bij aanwezig was, heeft inmiddels plaats gevonden. S.V. Nieuwleusen is daarmee de vijfde in de provincie en eerste club in de gemeente Dalfsen die het predicaat gezond clubhuis mag dragen.
De financiële jaarstukken lieten weer een positief resultaat zien en S.V. Nieuwleusen is dan ook een financieel gezonde vereniging.

Leden kunnen het jaarverslag, indien gewenst, opvragen bij secretaris Marc van der Kolk via bestuur@svnieuwleusen.nl